Els preus

Un low-cost pot ser també “de qualitat”

A LaAgenciaBCN ens agradà tractar cada projecte de manera individualitzada, i per tant els pressupostos son sempre fets a mida, segons les teves necessitats específiques.

Sí, fem webs!

No saps per on començar? No et preocupis, t’ajudem a decidir què dir i com dir-ho amb un assessorament personalitzat. Analitzarem el teu producte o servei, el teu entorn, els teus punts forts i la teva ‘proposta de valor’… i junts crearem els texts (copys) més adequats pel teu web.

Quin aspecte ha de tenir? Et farem una proposta, amb dissenys de primer nivell, a escollir entre DUES/TRES -segons cas- plantilles creades pels millors dissenyadors del moment i triades a mà per LaAgenciaBCN especialment pel teu projecte. Totes les plantilles inclouen un mínim de 6 mesos de suport tècnic i la possibilitat de contractar 12 mesos més. Durant aquest període s’inclouran totes les actualitzacions de la plantilla que vagin sorgint.

Podem incloure l’allotjament (hosting) de la web en el nostre proveïdor i estalviar-te així mal de caps, o entregar-te-la perquè la puguis allotjar en el teu propi proveïdor de hosting o en el teu propi servidor web.

No tens encara decidit el domini (el ‘www.latevaempresa.cat‘)? T’ajudem a triar-ne un i a contractar-lo.

Preu A PARTIR de (*), parlem-ne! Inclou: website en WordPress + plantilla gràfica + plugins gratuïts

... i presentacions Powerpoint

Has de crear una presentació, saps el que vols dir, però no saps com plasmar-ho gràficament perquè no sigui ‘un tostón‘… deixa que et donem un cop de mà.

A LaAgenciaBCN som especialistes a comunicar. T’ajudarem a ordenar la informació, a escurçar-la per fer-la digerible per a una típica reunió/presentació. No es tracta només de fer-ho bonic sino també de fer-ho coherent, comunicatiu i que compleixi l’objectiu de la presentació que tens al cap.

I ho farem tot ràpidament, perquè sabem que disposes de poc temps.

Preu A PARTIR de (*). Inclou: presentació en format Powerpoint amb 10 diapositives

Dissenyem documents

Necessites un fullet o un catàleg explicant qui ets i què fas perquè els teus clients se’l baixin de la teva web?, per entregar-los quan els visites?, o en una fira?, has de presentar un informe a uns inversors?

A LaAgenciaBCN t’oferim un servei integral per crear-te’l d’una manera senzilla per a tu, sense complicacions. A partir de parlar amb tu i entendre què fas i qui ets, i amb informació complementària (texts, fotos…) que ens aportis, un expert en comunicació et farà el teu fullet o catàleg.

Si necessites que t’ajudem a presentar el teu informe de manera elegant i professional, a LaAgenciaBCN et proposarem la millor manera de fer-ho. No cal dir que ens comprometem per escrit a mantenir la confidencialitat de qualsevol informació que ens facis arribar.

I en quan a imatges, si no en disposes d’elles, podem ajudar-te’n a triar les més adequades. Podem fer servir bancs d’imatges gratuïts, com Unsplash, Pexel o Pixabay, o si necessites quelcom més professional, bancs d’imatges d’un preu raonable com iStock o Shutterstock.

Els originals s’entreguen en format PDF, bé per ser penjats a Internet o per ser impresos, en impressora o a la impremta.

Preu per pàgina A4.
Imatges a banda.

Document A4 de 24 pàgs (inc. portada+contrap)
Imatges a banda.

Consultoria de comunicació

Nova etapa de la teva empresa o organització?, necessites reconduir la teva imatge al mercat?, llançar un nou producte o servei?, vols entrar al món de les xarxes socials i no saps per on començar?

Podem ajudar-te en aquestes i altres qüestions relatives a la percepció  que vols que el mercat i els teus clients/membres i població en general tingui de la teva organització o del teu producte/servei.

Oferim un servei de consultoria, bé in-situ (a Barcelona), bé online via video-conferència. Així ens podràs explicar les teves inquietuds en aquest camp tant complex de la comunicació perquè analitzem conjuntament com podem ajudar-te.

Seguint amb la nostra filosofia de simplicitat, i fugint de la pompositat, pots estar segur que anirem al gra i serem pràctics en els nostres raonaments i suggeriments.

Preu per un pack de 5h. Preu d’hores soltes: 80.-€/h. Facturació en periodes de 30′.

i més...

Oferim altres serveis, com per exemple la creació de vídeos promocionals -fes una ullada a aquests exemples– o targetes de visita i targetons, disseny de logos, traduccions i correccions de texts… però no els oferim com a serveis individuals sinó que sempre són complements a algun dels serveis mencionats més amunt.

Si t’estem fent un web i creiem que un vídeo pot ser útil t’ho proposarem, o si necessites el web en diferents idiomes, o si ens has encarregat que et fem un catàleg i veus que necessitaràs targetes de visita doncs també.